Българските отбори в 3rd Match Race championship станаха пет

1315
0
Споделете

Броят на българските отбори, които на 3 и 4 ноември ще участват в 3rd Match Race championship в Кавала, расте с всеки изминал ден. Окончателният им брой вече е пет. След Kaba Team (Росен Драгиев – шкипер, Паулина Боянова, Росица Гьочлиева, Здравко Гьочлиев, Юлиан Николов), Team Seasteps (Петър Димитров – шкипер, Калина Ласкова, Деян Иванов, Калоян Никитов, Стефан Стефанов), Team Ultramarine (Явор Колев, Борис Антонов, Йоан Колев, Николай Пашов, Ясен Къчински) и ЯК Порт Бургас (Илиан Тенекеджиев – шкипер, Антон Спасов, Димитър Бъчваров, Живко Панайотов, Ивайло Димитров), днес ви представяме и Team RegaTTac.

„Здравейте, благодаря за интереса и контакта! Да, редовни участници сме, за съжаление не успяваме всеки път да сме в един и същи състав. Постоянен участник, освен мен, е Иво Вълков, но сега в Кавала отборът ще бъде допълнен от Огнян Станков и още двама”, коментира за nauticabull шкиперът на Team RegaTTac Иван Георгиев.

3rd Match Race championship започва със семинар в петък вечер в Esperia Hotel в Кавала. Всички екипажи ще се състезават с с яхти Platu 25, осигурени от домакините. Стартовете на елиминациите (Round Robin), полуфинални и финални серии са в събота и неделя от 09.00 ч. Награждаване и закриване в неделя, 4 ноември от 18.30 ч.

P.S. А бе, къде е батко?! Дали не е време да се помисли за възраждане на формата „мач-рейс” в България, след доброто начало, поставено от ЯК Свети Николай преди няколко години? Местенце в календара все ще се намери…