Броени дни до началото на Европейското за Optimist в Бургас

1264
0
Споделете

Остават броени дни до началото на Европейското първенство по ветроходство в клас Optimist IODA’2017 (30 юли – 06 август). Очаква се да стартират над 280 състезатели от 45 държави от цял свят. Домакин на престижната проява е яхт клуб „Порт Бургас“, чийто основен партньор е автомобилният гигант Audi посредством представителя си за Бургас – Вестауто-М.

Официалното откриване на Евро‘2017 е на 31 юли, понеделник от 19:00 ч. на площада пред сградата на Община Бургас. Състезателната програма включва гонки от 1 до 5 август. След края на последния състезателен ден на специално изградена сцена до Морска гара ще се състои официалната церемония по награждаване и закриване на първенството. На победителите в регатата Audi Бургас ще връчи специални подаръци – оригинални аксесоари и сувенири с марката на четирите пръстена. Вестауто-М подпомага и логистично организацията на събитието, като осигурява безвъзмездно микробус, с който ще бъдат превозвани ветроходците и техните треньори.

Специално за дните на най-голямата европейска регата за годината в Бургас пристига първият кросоувър на Audi с алтернативно задвижване – Audi Q7 e-tron. Впечатляващият SUV ще бъде изложен до Морска гара от 30 юли до 6 август, а всеки, който желае, ще може да се запише за тест драйв и лично да изпробва бъдещето на автомобилите на 3 и 4 август.

Важно относно Тест-драйв на Audi Q7e-tron:

– Записването за тестово шофиране ще става от 31 юли от 4 август на телефон 0879 12 13 12 или е-мейл: audi@westauto-m.com

– Тестовите шофирания ще се състоят на:

* 3 август (четвъртък) от 16:00 до 18:00 часа;

* 4 август (петък) от 16:00 до 18:00 часа;

с тръгване – от Морска гара, Пристанище Бургас

– Участие в тестовото шофиране може да вземи всеки правоспособен шофьор, като с оглед на осигуряване на максимална сигурност и безопасност на пътя, той трябва да е с минимум 5-годишен шофьорски опит и навършени 25 години.

– В деня на тестовото шофиране е необходимо да носите шофьорската си книжка и на място да попълните декларация за участие в тест-драйв по утвърден образец.

Повече за Audi e-tron Q7:

https://www.westauto-m.com/novini#parviyat-v-sveta-plug-in-hibrid-s-quattro-idva-v-burgas