Bavaria налага стандарти с новата C-серия

1000
0
Споделете

Третият ден на Düsseldorf Boat Show премина под знака на новата ветроходна серия на Bavaria, съобщиха за nauticabull представители на LZ yachting 1991 АД. C-серията на баварския гигант в яхтостроенето, ще замени изцяло предходната серия CRUISER, и то в рамките на две години.

Всички корпуси на новите модели се строят с технологията vacuum infusion, която прави лодката по-здрава, по-лека и защитена от осмоза. Друга важна иновация в структурата на корпусите на яхтите от серията, е че вече мебелировката и преградите не изпълняват носеща функция. Това дава възможност за оптимално разпределение на подпалубното  пространство и елиминира неприятните шумове и скърцане когато корпусът е под напрежение.

Яхтата предизвикала огромен интерес е С50. Според коментаторите в Дюселдорф, няма друга лодка в този размер, която може да предлага такъв пакет от екстри, комфорт, функционалност и поведение на вода.

LZ yachting 1991 АД е оторизиран дистрибутор на внимателно избрани марки моторни и ветроходни яхти. През годините компанията внимателно подбра и наложи на пазара в България и Румъния марки, предлагани на световните яхтени изложения.