Светло бъдеще за Bavaria Yachts с новия флагман на германския яхтен гигант С65

1539
0
Споделете

Логичната стъпка след феноменалния успех на С57 ще се превърне в реалност в края на 2017 г. С65 вече е в процес на производство и ще бъде най-голямата яхта, произвеждана в най-големия завод за яхти в света. Първите изпитания на вода са предвидени за есента на тази година.

Дори само на чертожната дъска С65 претендира, че ще бъде нещо повече от свеж полъх в набиращия все по-висока скорост пазар на ветроходни яхти между 55 и 75 фута. Иновативният и елегантен дизайн под и над палубата, както и огромните възможности за персонализация на пространствата и опциите затвърждават още веднъж посланието, което Bavaria отправя към своите собственици – ние сме тук за да сбъднем мечтите ви, без каквито и да било ограничения и компромиси.

Bavaria С65 е шедьовър на модерния дизайн, технология и инженерство. Тя е създадена за ветроходци, които имат високи очаквания за своята яхта. Това, което я отличава от други модели в този клас, е високата скорост и лекота и комфорт на управление. Дори при по-дълги преходи С65 ще може да бъде управлявана от двама или дори един човек. По корпусен фактор тя е класифицирана като перформанс круизер и е перфектната яхта за всички условия на плаване. От Кан до Генуа, от Майорка до Карибите – С65 е ключът, който отваря всяка морска врата.

Чистата линия на корпуса, плоската, равна и широка палуба и спортното стъкмяване дефинират дизайна на С65. Огромните финестрини се вписват елегантно в линията на корпуса и добавят още повече динамика и разчупеност. Платформата е размер XXL и служи както за основа за динги гаража, така и като още една зона за забавление и слънчеви бани. Самият гараж е проектиран да побере джет динги до 3,25 м наред с два Seabob-a и всичките Ви останали играчки.

Надниквайки в техническата спецификация на С65 прави впечатление, че елегантният и модерен дизайн е съчетан с изобилие от пространство и високо ниво на надеждност. При дължина от почти 20 метра и широчина от 5,40 метра, С65 определено изглежда спортна и аеродинамична. Но под палубата се разкрива съвсем друга реалност. Която и от многобройните версии да изберете – с 3, 4 или 5 кабини, плюс кабина за екипажа, пространствата са луксозно разточителни.

Визията на Bavaria винаги е била да създава модерната класика в яхтинга и да предоставя на почитателите си най-добрите яхти в класа си. С65 е поредното потвърждение, че дизайнерите, инженерите и строителите на Bavaria са винаги готови да ви изненадат с функционалност и нови решения.

Aко желаете да научите повече за Bavaria C65 посетете микросайта на модела: https://www.bavariayachts.com/index.php?id=bavaria-c65.