Проект „Наръчник за морска култура“ е поредното предизвикателство на Ветроходна академия Кор Кароли

1144
0
Споделете

Ветроходна академия Кор Кароли съвместно със Сдружение „За интелигентен растеж“ и с подкрепата на Total E&P Bulgaria B.V. , е готова да стартира поредното предизвикателство към младите. Целта на проекта „Наръчник за морска култура“ е да се изгради морска култура по новаторски начин, като участниците се докоснат в директни ситуации на море, посредством занимания с ветроходство. Както и да се изгради устойчивост за морската култура сред младите и обществото като цяло, чрез създаване на наръчник за морска култура на достъпен и разбираем език.

Проектът е за студенти до 29-годишна възраст от висшите учебни заведения във Варна. Участниците ще бъдат разделени на няколко сесии в обучение по ветроходство от септември до ноември, след което ще продължат със срещи дискусии и работа с модератори за създаване на Наръчника. Проектът приключва на 30 април 2021 г.

Всички студенти извън участие в проекта „Наръчник за морска култура“, на възраст между 18 и 25 г., ползват 50% отстъпка от цената на курс за начинаещи BRONZE SAILING и 20% отстъпка от цената на курс за спортно-състезателно ветроходство GOLD SAILING!

Краен срок за записване до 31 октомври 2020 г. или до запълване на участниците (16).

Изискване е всеки участник да умее да плува!

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА УЧАСТИЕ?